Uitslag Doetinchemse Sportverkiezing 2023

Maandag 25 maart werd in een goed gevuld Amphion de Doetinchemse Sportverkiezing gehouden. Het programma zat vol verrassingen en hoogtepunten (letterlijk). De hoogste eenwieler van Europa en het kleinste fietsje zorgde voor veel oehs en ahs in de zaal, de gecombineerde dans tussen INDans en Wheels for Dancing voor een ontroerend samenspel en gymvereniging Ypsilon liet op de airtrack de mooiste gymoefeningen zien. Volop vertier tussen de zeven categorieën! De winnaars van de Doetinchemse Sportverkiezing 2023 zijn bekend:

Sportman van 2023: 
Kevin Elbers – BMX FCC de IJsselcrossers

Sportvrouw van 2023: 
Caroline Groot – Baanwielrennen KNWU

Sporttalent van 2023:
Johannes van Offeren – Kickboksen HOC

Inclusieve sportteam van 2023:
G1 team – Hockey DHC

Sportploeg van 2023:
Vrouwen 1 - Voetbal DZC’68

Sportvrijwilliger van 2023:
Team vrijwilligers Avond4daagse

Beste Sport-idee 2023: 
The OVS Dance Crew – Dans

INdans en Wheels for dancing.jpg      foto eenwielers.jpg

Meer foto’s van deze avond volgen zo snel mogelijk. Ook op onze socials zullen we uitgebreid stil staan bij deze feestelijke avond.

Het initiatief van de Sportverkiezing is ontstaan om de vele sporters en vrijwilligers bij de sportverenigingen te waarderen voor hun inzet en sporters te huldigen voor hun prestaties. Het doel om sportend Doetinchem een mooie avond te gunnen en onze waardering uit te spreken is gelukt. “De geweldige opkomst is een blijk van waardering voor sportend Doetinchem! Namens de sporters en de organisatie bedankt daarvoor”, aldus Margo Cornelissen van Sport-ID.