MDT Set Your Life Goals

Sport-ID heeft de overtuiging dat sport en bewegen van grote waarde kan zijn voor iedereen. En dan bedoelen we ook echt iedereen, dus óók sociaal kwetsbare mensen, die moeite hebben om aangesloten te blijven bij onze maatschappij. Juist deze doelgroep willen wij inspireren door hen uitzicht te bieden op een positieve toekomst; een toekomst mét perspectief!

Houd jij van sport, wil jij je talenten binnen de sport ontdekken en nieuwe mensen leren kennen? Dan is Set Your Life Goals iets voor jou! Set Your Life Goals is onderdeel van de MDT, de maatschappelijke diensttijd. Door dit traject te volgen, krijg jij de kans om met sport het verschil te maken en te werken aan je eigen toekomst! Speciaal voor jongeren van 14 tot en met 27 jaar.

Foto-persbericht-23-12-2022-600x360.jpg

Life Goals opstellen

Samen met jouw coach stel jij je ‘Life Goals’ op en ga je jouw talenten verder ontwikkelen via de sport. Denk aan het volgen van workshops, een doe-plek/stage bij Sport-ID en het organiseren van een sportfestival. Set Your Life Goals is laagdrempelig, persoonlijk erkend en met een vaste structuur. Het traject bestaat uit drie fases:

  1. De ontdekking: Je krijgt een reeks van acht Life Goals sessies om je talenten te ontdekken. Daarbij betrekken wij inspirerende rolmodellen. Zo leer je wat je talenten zijn en waar je interesses liggen. 
  2. De doe-plek: Met dit plan op zak word je ‘gematcht’ aan een doe-plek uit het netwerk van Sport-ID. 
  3. Het sportfestival: Je sluit het traject feestelijk af met het organiseren van een sportevenement voor diverse doelgroepen. 

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of gelijk aanmelden? Neem dan contact op met buurtsportcoach Rob Wentink via rob.wentink@sport-id.nl of via 06-28246158