JOGG-regisseur

Teamfit- JOGG.jpgJongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) is een aanpak om overgewicht onder kinderen en jongeren tegen te gaan. Gemiddeld heeft 14% van de kinderen in de gemeente Doetinchem overgewicht. Dat is één op de zeven kinderen. Met de JOGG-aanpak zetten vele organisaties zich in om op een leuke en speelse wijze een gezonde leefstijl bij kinderen te stimuleren.

De JOGG-regisseur  in Doetinchem zorgt voor (meer) draagvlak voor gezond leven. Het uitgangspunt is: ‘Gezonde jeugd, gezonde toekomst.’ Gemiddeld heeft 14% van de kinderen in de gemeente Doetinchem overgewicht. Dat is één op de zeven kinderen. Met de JOGG-aanpak zetten vele organisaties zich in om op een leuke en speelse wijze een gezonde leefstijl bij kinderen te stimuleren.

 

Gezonde(re) kantine

Voor gezondere kantines werken we samen met JOGG-Teamfit. Via de JOGG-regisseur kun je met hen in contact komen om te kijken hoe je jouw kantine gezonder kunt maken. JOGG-Teamfit helpt om jullie sportomgeving gezonder te maken, de coaches staan voor je klaar en geven kosteloos advies. Ze helpen jullie sportlocatie om aan de slag te gaan met een gezonder voedingsaanbod, een verantwoord alcoholbeleid en een rookvrij terrein. Teamfit werkt samen met o.a. NOC*NSF, sportbonden en gemeenten.

 

Meer informatie

Wilt u weten wat u of uw organisatie kan betekenen voor JOGG Doetinchem? Neem dan contact op met JOGG-regisseur Yolanda Jansen via yolanda.jansen@sport-id.nl of via 06-14421026 .

Meer weten over de JOGG-aanpak? Kijk op www.jogg.nl.