Sportieve Ontdekkingsreis

iStock-1083803578.jpgVind je het leuk om in een klein groepje samen met andere kinderen te gaan sporten?

In Doetinchem biedt Sport-ID speciaal voor kinderen (6 t/m 13 jaar) met een lichte verstandelijke en of lichamelijke beperking de 'Sportieve Ontdekkingsreis' aan. De Sportieve Ontdekkingsreis zijn leuke en afwisselende sport- en spelactiviteiten onder professionele begeleiding van Michiel Dorgelo, een ervaren vakleerkracht in het (speciaal) bewegingsonderwijs. Spelplezier staat tijdens de activiteiten voorop.

 

Kleine groepsgrootte 

De sport- en spelactiviteiten worden aangeboden in een kleine groep van maximaal twaalf kinderen. De vakleerkracht van Sport-ID wordt ondersteunt door enkele stagiaires van de opleiding sport en bewegen. Hierdoor is er voor iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht en komt iedereen tot zijn recht. Neem gymschoenen en sportieve kleding mee naar de Sportieve Ontdekkingsreis.

 

Locatie en tijdstip

De Sportieve Ontdekkingsreis wordt elke donderdag van 15:30 -16:30 uur (m.u.v. de schoolvakanties) gegeven in Sportzaal de Bongerd in Doetinchem.

 

Kosten

Nadat je drie keer gratis hebt mogen meetrainen zijn de kosten om deel te nemen zijn €75 per half jaar. Je mag altijd drie keer gratis meetrainen, vooraf aanmelden verplicht.

 

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met vakleerkracht Michiel Dorgelo via michiel.dorgelo@sport-id.nl of via 06-43160077 of coördinator Suzanne ter Horst via 06-28246230. Wil je je aanmelden voor de Sportieve Ontdekkingsreis? Vul dan onderstaand formulier in.

 

De voor- en achternaam is niet ingevuld
U heeft de leeftijd van uw kind niet ingevuld
U heeft de school niet ingevuld
U heeft uw voor- en achternaam niet ingevuld
U heeft uw e-mailadres niet ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht