Themabijeenkomsten

Het hele seizoen door organiseren we diverse workshops en bijeenkomsten voor sport- en beweegaanbieders. Meer deskundigheid geeft meer plezier in je vrijwilligerswerk en zorgt voor continuïteit binnen de vereniging. En dat komt de kwaliteit van de vereniging weer ten goede.

Afbeelding kennisbijeenkomst website.jpg

Kennisverbreding

Het hele seizoen door organiseren we diverse workshops en bijeenkomsten voor sport- en beweegaanbieders. Meer deskundigheid geeft meer plezier in je vrijwilligerswerk en zorgt voor continuïteit binnen de vereniging. En dat komt de kwaliteit van de vereniging weer ten goede. Bij Sport-ID geven we advies en ondersteuning maar regelen ook de juiste training of scholing voor jouw sportvereniging.

Ons scholingsaanbod wordt gegeven in de vorm van themabijeenkomsten, workshops of cursussen. Gedurende deze bijeenkomsten worden de vrijwilligers van de vereniging geschoold en is er de mogelijkheid om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen. We streven naar een gevarieerd aanbod waar verschillende thema’s worden besproken. De inhoud wordt bepaald door actuele ontwikkelingen en/of vragen vanuit het speelveld maar veelal aangedragen vanuit de thema’s van het Sportakkoord Doetinchem.

Aanbod 2023
Datum Locatie Thema
9 oktober Locatie volgt Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Iriszorg in de Buurt
11 oktober Locatie volgt Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Iriszorg in de Buurt
29 oktober  Saza hal Vier inzichten over trainerschap
23 november  Locatie volgt Samen naar een gezondere sportomgeving

 

Verslag van bijeenkomsten 2023