Alles voor jeugd

Voor de jeugd organiseert Sport-ID verschillende activiteiten. Een voorbeeld hiervan is de Sportmix. Hierbij kan de jeugd iedere week kennismaken met verschillende sporten, bijvoorbeeld voetbal, freerunning, hockey en tennis. Ook Kies je Sport is een sportstimuleringsproject voor de jeugd. Net als met Sportmix, kan de jeugd hier kennismaken met verschillende sporten. Ook kinderen die al een sport beoefenen en eens een andere tak van sport willen proberen, kunnen meedoen.

We hebben ook nog Beweegmakelaar Jeugd. Sporten is gezond en om ervoor te zorgen dat kinderen zo lang mogelijk bij de vereniging blijven sporten, is het belangrijk dat ze een sport kiezen die ze leuk vinden. Het kiezen van een sport is niet eenvoudig. Bij de meeste verenigingen kun je een gratis proefles volgen, wat vaak al helpt, maar onze beweegmakelaar kan ook helpen bij het vinden van een passende sport!

shutterstock_718029781.jpg

Sportmix

Wil jij na schooltijd kennismaken met de gaafste sporten en spellen? Kom dan sporten bij de Sportmix! Iedere week maak je kennis met verschillende sporten en spellen. Van voetbal tot freerunning en van hockey tot tennis. Speciaal voor kinderen uit groep 3 t/m 8 uit de gemeente Doetinchem.

NAAR SPORTMIX

shutterstock_1920202589.jpg

Beweegmakelaar Jeugd

Het kiezen van een sport is niet altijd makkelijk. Bij de meeste verenigingen kun je een gratis proefles volgen, wat vaak wel helpt. Maar Sport-ID kan ook helpen bij het vinden van een passende sport!

NAAR BEWEEGMAKELAAR JEUGD

344026072_944584920013773_1450326715982782827_n.jpg

Kies je Sport

Met Kies je Sport brengen we samen met verenigingen de basisschooljeugd structureel (en meer) aan het bewegen. Het doel van van dit sportstimuleringsproject is om kinderen kennis te laten maken met het ruime aanbod van sportaanbieders in de gemeente Doetinchem.

NAAR KIES JE SPORT

iStock-1083803578.jpg

Sportieve Ontdekkingsreis

Binnen de gemeente Doetinchem hebben we een sport- en spelgroep speciaal voor kinderen met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking (6 t/m 13 jaar). De kinderen gaan onder professionele begeleiding diverse sport- en spelactiviteiten doen waarbij plezier voorop staat.

NAAR SPORTIEVE ONTDEKKINGSREIS