Alles voor verenigingen

Sport-ID biedt voor verenigingen vraaggericht advies en ondersteuning bij uiteenlopende vraagstukken. Heb je als vereniging een idee voor een nieuw project maar heb je geen idee hoe te beginnen? Kamp je met vrijwilligerstekort? Een vraag over subsidies? Of zoek je verbindingen met andere sportverenigingen of andere domeinen? De verenigingsadviseur denkt graag met je mee.

2-De-Bongerd-2.jpg

Ondersteuning voor vereniging

Naast vraaggericht werken kan je als vereniging ook gebruik maken van het aanbod in ondersteuning door het bijwonen van een themabijeenkomst, door geabonneerd te zijn op de nieuwsbrief of door een vrijblijvend gesprek aan te vragen bij de verenigingsadviseur.

Wat kan Sport-ID voor jouw vereniging betekenen? 

 

racecourse-g6f6fb6a6e_1920.jpg

Nieuwsbrief

Maandelijks wordt de nieuwsbrief verstuurd naar alle sport- en beweegaanbieders uit de gemeente Doetinchem. Onze verenigingsadviseur gebruikt de nieuwsbrief om relevante informatie te delen.

Naar Nieuwsbrief
 
Foto-Manon-Zwakenberg-web-600x400.jpeg

Verenigingsadviseur

Wil je weten wat er leeft en speelt op het gebied van sport en bewegen in gemeente Doetinchem of heb jij een idee? Neem contact op met de verenigingsadviseur.

Naar verenigingsadviseur
nieuwsbericht-2-1.jpg

Clubkadercoach

Een clubkadercoach kan jouw vereniging helpen bij het versterken door het technisch kader te begeleiden en te ondersteunen en zo een betere trainer, coach of leider te worden. 

naar clubkadercoach

 

Procesbegeleider

Vanuit het landelijke sportakkoord bestaat de mogelijkheid om een onafhankelijke procesbegeleider aan te vragen en in te zetten bij je vereniging voor een vraagstuk binnen jouw vereniging of voor een vraagstuk van meerdere verenigingen. 

naar procesbegeleider

Afbeelding kennisbijeenkomst website.jpg

Themabijeenkomsten

Bij Sport-ID geven we advies en ondersteuning maar regelen ook de juiste training of scholing voor jouw sportvereniging.

Naar Themabijeenkomsten

Kies je Sport verenigingen.jpg

Kies je Sport

Een sportstimuleringsproject voor de kinderen van de basisschool waar alle sport- en beweegaanbieders aan mee kunnen doen.

 

Naar Kies je Sport
Label met payoff Lokaal Sportakkoord Doetinchem web.png

Sportakkoord

In Doetinchem zijn de handen ineen geslagen en is er een lokaal sportakkoord opgesteld. Het is een set van ambitieuze doelen om inwoners maar ook clubs in beweging te krijgen. 

Naar Sportakkoord