Ontdek Skyzone

Beleef het avontuur en ga de uitdaging aan! Spring, klim en klauter je een weg door het parcours van de Superjump, Softplay, Crazyclimb, Active Cage en de High Rope Course en kom onderweg diverse uitdagingen tegen. Hou je meer van voetbal? Ook dan ben je bij SkyZone aan het juiste adres, bezoek de Sutu Speedsoccer Arena met Interactieve voetbalmuren.

Sky Zone_1333.jpg

Superjump

Springen, backflips, sideslips, stuiteren en veel plezier beleven zijn kreten die precies passen bij deze nieuwe attractie. De unieke Superjump is een spectaculaire trampolinearena waarin niet alleen platte trampolines, maar ook schuine vlakken, de uitdaging compleet maken!

 

Softplay

Softplay staat voor actief spelen: klimmen, klauteren, rennen, verstoppen, glijden. Kinderen komen geweldige uitdagingen tegen terwijl ze zowel horizontaal als verticaal hun weg zoeken door het unieke klauterkasteel.

 

skyzone-speedsoccer-01.800x500x1.jpg

Speedsoccer Arena

De twee Interactieve voetbalmuren van de SuTu Speedsoccer Arena bevat elk zestien LED panelen die meten wanneer ze met een bal geraakt worden. De panelen die geraakt moeten worden lichten op en de kleur geeft aan welke speler aan de beurt is. Vier luidsprekers geven de spelers feedback en uitleg over het spel. Spelen op de Sutu zorgt ervoor dat je flink aan het sporten bent en gezond en fit wordt. Een nieuwe highscore bereiken kost behoorlijk wat inspanning, maar geeft ook veel voldoening. Zeker als je de spellen op de Sutu samen met vrienden speelt!

 

Crazyclimb

De Crazyclimb is indoor klimmen met een twist! Het is grappig, vreemd, uitdagend, leuk en vooral totaal gestoord! De kleurrijke torens van de Crazyclimb torenen hoog boven Skyzone uit en zorgen voor een unieke klim-experience! Jong en oud: de Crazyclimb is dé attractie voor je feestje, gelegenheid of gewoon omdat het gaaf is! Dikke schoenen zijn verplicht!

Sky Zone_1387.jpg

Active Cage

De Active Cage is een uniek doolhof waarin je dit keer niet lopend je weg moet vinden, maar klimmend en klauterend. De hindernissen bevinden zich boven, onder en naast je. Aan jou de keuze welke weg je kiest! Bovenaan gekomen wacht je een spectaculaire weg naar beneden!

 

High Rope Course

Doe eens wat anders dit weekend! Het high-rope course zoals deze in Skyzone te vinden is vindt je nergens. Het one-of-a-kind concept laat je de spanning en sensatie voelen van een serieus hoogteparcours. Dwars overal doorheen! Gewoon, omdat het kan! De speciaal ontwikkelde netten voorkomen dat je valt, je kunt je dus vrij bewegen zonder zipline!