Scoor voor je Club

Het hele jaar kunnen er automatisch euro’s gespaard worden voor clubs, stichtingen en deelnemers door aankopen te doen bij (lokale) deelnemende ondernemers.

Met je Digitale Clubkaart wordt er automatisch geld gespaard als leden en hun familie en vrienden bij ondernemers in Doetinchem besteden. Zo spaar je voor jouw club door te pinnen bij Bakker Bart, De Beren, t Zusje en Street One 10% van het aankoopbedrag en bij Albert Heijn en Jumbo tussen de 1% en 4%.

Alle ondernemers die meedoen, sponsoren graag jouw club en achterban als er bij hen gepind wordt. Een win-win-win situatie! Bij de volgende ondernemers spaar je, na het pinnen, het genoemde percentage* van je bon bedrag:

 • Bakker Bart - 10%
 • De Beren Doetinchem - 10% tot €250,00 plus 5% vanaf €250,00
 • McDonald's - 3%
 • Jumbo Hollak - 1% tot €25,00 en vanaf €25,00 2%
 • Van Haren - 5% vanaf €29,95
 • Street One - 10% tot €200,00
 • Gaabs - 5% tot €100,00
 • Goodies & Moodies - 3% tot €100,00
 • EXIT Toys - 10%
 • Donna Piu Lingerie - 10% tot € 75,00
 • Jouw Momenten Shop - 5%

In de app bij de button 'scoor hier' heb je altijd een actueel overzicht van de deelnemende ondernemers.

Pascal Hertogh (DZC '68): Wij zijn als DZC'68 zeer blij met onze Digitale Clubkaart. Het mooie van deze kaart is natuurlijk dat er automatisch voor onze club gespaard wordt maar dat de leden bijvoorbeeld ook voor hun eigen contributie of die van hun (klein)kind kunnen sparen.

Bij DZC'68 hebben we al diverse soorten ledenpassen gehad maar het uitgeven van de digitale clubkaart van Dappre is heel erg eenvoudig, kan elke minuut van de dag en is daarnaast nog kosteloos ook. Wie hem activeert en pint bij deelnemende ondernemers, spaart gelijk voor onze club en voor zichzelf. 

Wij bij DZC'68 vinden vooral de lokale ondernemer belangrijk. Ga dus lekker naar de stad of het dorp in en spaar voor jouw club! Een 'win win' vinden wij.

Rien Kaan, eigenaar De Beren Doetinchem: “Ik vind het belangrijk om als nieuw horecaconcept in Doetinchem lokaal betrokken te zijn. Als mensen bij ons komen eten en drinken, sparen zij via Dappre 10% van het bonbedrag. Zo kunnen wij iets terugdoen voor alle maatschappelijke organisaties in Doetinchem en omgeving.”

Martijn Wolsink, mede-eigenaar Bakker Bart Doetinchem: “Lokale betrokkenheid is voor ons erg belangrijk. Naast dat je bij ons geniet van vers belegde broodjes, hartige en zoete snacks, lekkere koffie met wat lekkers en heerlijke ovenverse broodproducten, spaar je bij elke besteding 10% voor jouw club. Dat is dubbel genieten!

Maakt jouw vereniging nog geen gebruik van Scoor voor je Club? Vraag voor jouw club kosteloos en binnen enkele minuten een eigen Digitale Clubkaart aan via https://scoorvoorjeclub.nl/clubs/. Belangrijk is om dan je eigen digitale Clubkaart te gaan delen met je achterban. Scoor voor je Club heeft hiervoor een hele mooie toolkit gemaakt. Selecteer jouw vereniging en je communicatiemateriaal wordt opgemaakt en is klaar om te gebruiken. Zoals hier het voorbeeld van de digitale Clubkaart van Olympus '58. 

 (*percentages kunnen wisselen, aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend).

promo-doetinchemse-korfbalvereniging-olympus--58.jpeg