Beweegmakelaar in de wijk

Sport-ID_2575.jpgFit zijn en fit blijven is voor iedereen belangrijk. Voor jongeren, maar vooral voor volwassenen en senioren. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om regelmatig te sporten of actief te bewegen. Bijvoorbeeld als u (chronisch) ziek bent, een lichamelijke beperking heeft of u zich om een andere reden niet fit voelt. Misschien wilt u wel bewegen, maar vraagt u zich af of het wel verantwoord is. Of weet u niet waar u terecht kan. De beweegmakelaar kan dan ondersteuning bieden.

 

Voor wie is de beweegmakelaar in de wijk?

De beweegmakelaar is er voor iedereen in de gemeente Doetinchem die gezonder wil gaan leven. Of iemand nu 30 of 80 jaar is, (chronisch) ziek is of revalideert, de beweegmakelaar is er voor iedereen die gezonder wilt leven op eigen initiatief, of op advies van bijvoorbeeld een buurtcoach. De beweegmakelaar geeft advies op maat. In een persoonlijk gesprek bekijkt de beweegmakelaar samen met u wat u kunt aanpassen aan uw leefstijl om actiever te worden. Het gaat dan niet alleen over sport, maar ook over bewegen. Hierbij wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden.

 

Locaties

Heeft u behoefte aan meer beweging of moet u op advies meer bewegen? Kom dan langs voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek! U kunt binnenlopen zonder afspraak. Dit kan op onderstaande tijd en locatie: 

  • Iedere donderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur in wijkcentrum de Daele

Meer informatie of een afspraak maken

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met de beweegmakelaar? Neem dan contact op met beweegmakelaar Christel de Wildt via beweegmakelaar@sport-id.nl of via 06-41331267 of vraag ernaar bij uw buurtcoach van Buurtplein.