Inschrijven zwemles

Welkom bij ons Zwem ABC-programma, waar zwemvaardigheid en waterplezier samenkomen! Onze zwemlessen bestaande uit de nationale diploma’s A, B en C, om alle kinderen essentiële zwemvaardigheden bij te brengen, zowel in zwembaden als in open water. Met behulp van de innovatieve EasySwim methode starten we al met peutersurvival lessen vanaf 3 jaar en beginnen de zwemlessen vanaf 4,5 jaar, waarbij kinderen op een speelse manier leren zwemmen.

Onze enthousiaste instructeurs staan klaar om uw kinderen te begeleiden op hun zwemreis, met lessen die van maandag tot en met zaterdag worden aangeboden. Elke les duurt 45 minuten en vindt één of twee keer per week plaats, afhankelijk van uw voorkeur.

In onze MIJN-omgeving bieden wij een geïntegreerd leerlingvolgsysteem aan, waarmee ouders, docenten en coördinatoren direct inzicht krijgen in de lessen, aanwezigheid en ontwikkeling van de leerlingen.

Samen duiken we in de wereld van zwemplezier, waar we niet alleen kennis opdoen, maar ook bouwen aan een zwemervaring van vreugde en succes!

Voor uw gemak kunt u uw kind online inschrijven via onze website.

Tarieven 2024

INSCHRIJVEN ZWEMLES

Geweldig nieuws! In februari 2024 lanceren we met veel enthousiasme een splinternieuw beloningssysteem voor het Zwem-ABC. U hoeft er helemaal niets voor te doen! De beloningen zullen moeiteloos samenvloeien met de zwemervaring van het kind , waardoor deelname aan dit vernieuwende zwemprogramma voor het Zwem-ABC een waar feest wordt.