Waterweek

Van 13 tot en met 19 mei vindt de Waterweek plaats! Ga jij de uitdaging aan? Samen of alleen, met je klas of collega’s. Iedereen kan meedoen! Tijdens deze week stimuleren we iedereen om meer water te drinken. Lukt het jou deze week – en alle weken daarna – water, thee of koffie (zonder melk en suiker) te drinken?

015256 - Beeld website ikdrinkwater_v2.jpg

Waterdrinken

Binnen Sport-ID vinden we een gezonde levensstijl belangrijk en daar hoort waterdrinken ook bij. Naast voldoende bewegen en gezonde & gevarieerde voeding is waterdrinken essentieel. Als je veel frisdrank, gezoete yoghurtdrank, (dik)sap, aanmaaklimonade of chocolademelk drinkt, heb je meer kans op overgewicht. Water (met een smaakje) is een goed alternatief voor de vele gezoete drankjes. Download hier een aantal recepten ter inspiratie.

Download receptenboekje

015256 - Beeld website bidon_v2.jpg

Lekker kleuren

Tijdens de waterweek zijn er ook te gekke prijzen te winnen! Voor de jongste deelnemers is er een kleurplaat actie, waarmee je naast een gratis toegang ook nog een goodiebag van het zwembad kunt winnen. Vol leuke spullen als een strandbal en opduikspulletjes, voor extra water plezier!

Je kunt jouw tekening inleveren tot en met zondag 19 mei inleveren bij Zwembad Rozengaarde. In de week van 20 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Download kleurplaat

#ikdrinkwater

Elke dag zetten we een ‘waterchallenge’ online om te laten zien dat waterdrinken helemaal niet saai is! Wij dagen jullie uit om deze challenge aan te gaan en deze video’s te delen op de socials onder de #ikdrinkwater en Sport-ID hierin te taggen. Onder de leukste, grappigste en meest hilarische video’s verloten we de nieuwste Air-up. Want waterdrinken is een feestje! Doe je mee?

FACEBOOK INSTAGRAM

De waterweek is een initiatief van JOGG (gezonde jeugd, gezonde toekomst).