Een nieuw toegangssysteem voor Zwembad Rozengaarde en SkyZone!

Vanaf maandag 4 september is het zover! Zwembad Rozengaarde en SkyZone starten dan met een nieuw toegangssysteem, genaamd Dataduiker. Deze overstap maakt het mogelijk om voor jou als bezoeker alle zaken online te regelen. Van online ticketverkoop, een geïntegreerd leerlingvolgsysteem voor de zwemlessen en een online klantenportal (MIJN-omgeving). Door een account aan te maken en in te loggen kun je eenvoudig bij al je persoonlijke gegevens en tegoeden. 

We maken het je graag gemakkelijk bij Sport-ID!

Wissel je pas om!

Vanaf maandag 4 september kun je je oude pas gratis bij de receptie laten vervangen door een nieuwe pas. Alle tegoeden worden omgezet naar de nieuwe pas. Vervolgens kun je inloggen in het online klantenportal van Dataduiker en al jouw persoonlijke gegevens en tegoeden inzien.

Het kan zijn dat het op een bepaald moment erg druk is bij de balie. Op dat moment lever je je oude pas in bij de receptie en zorgen onze medewerkers ervoor dat je je nieuwe pas direct na jouw groeps- of zwemles of je recreatief bezoek kunt ophalen. Uiteraard hebben we ook voor koffie, thee en iets lekkers gezorgd!

MIJN-omgeving

De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van Dataduiker. Je hoeft geen nieuw account aan te maken, dat hebben wij al voor je gedaan. Open het internet en ga naar www.sport-id.nl/inloggen

> Klik op inloggen > Klik op wachtwoord vergeten > Vul in het lege veld je bij ons bekende e-mailadres in en klik op ‘Aanvraag versturen’ > Je ontvangt een mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord > Ga opnieuw naar www.sport-id.nl/inloggen en klik op inloggen.

Op het account vind je jouw persoonlijke gegevens, actieve producten en inschrijvingen.

Leerlingvolgsysteem

Binnen de MIJN-omgeving kun je het geïntegreerde leerlingvolgsysteem inzien. Hierin krijgen ouders, docenten en coördinatoren direct inzicht in de lessen, aanwezigheid en ontwikkeling van de leerlingen.

Ook voor het aanmelden van jouw kind(eren) kun je voortaan online terecht. Log in op jouw account > Mijn cursussen > Nieuwe cursist of leerling > Vul de gegevens in van jouw kind > Aanmelden. Let op: de inschrijving is pas definitief nadat de inschrijfkosten zijn betaald.

Nieuwe website

De overstap naar Dataduiker betekent ook een nieuwe website voor www.sport-id.nl. De nieuwe functionaliteiten – zoals het online ticketsysteem en de MIJN-omgeving – zijn duidelijk zichtbaar in de bovenste navigatie. Tevens zijn de websites van Zwembad Rozengaarde en SkyZone geïntegreerd op de website www.sport-id.nl. De website www.rozengaarde.nl komt hierbij volledig te vervallen.

Webshop

In de webshop kun je zelf (eenmalige) tickets of abonnementen aanschaffen, betalen en inzien. Wel zo gemakkelijk!

Heb je vragen?

Kijk op sport-id.nl/toegang voor meer informatie of neem contact met ons op via info@sport-id.nl of 0314 - 33 09 91. Je kunt uiteraard ook even langskomen, we helpen je graag!


Laatste nieuws berichten

Ontdek onze vernieuwde glijbanen
26 januari 2024

Lees verder

Nationale Sportweek - activiteiten Rozengaarde
11 september 2023

Lees verder

Een nieuw toegangssysteem voor Zwembad Rozengaarde en...
01 september 2023

Lees verder